The smart Trick of su kaçağı tespit That No One is Discussing

Wiki Article

Tespit yapılana kadar araştırma yapılan bölge adeta inşaat haline gelir ve işlem bittikten sonra tadilat aşamasına geçilirdi.

İstanbul Su Kaçağı Tespiti ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

Su kaçağının tespit edilmesi ve onarılması için teknolojik ekipman ve uzmanlık gereklidir. Bu nedenle, su kaçaklarıyla ilgili herhangi bir sorunla karşılaştığınızda Acil Tesisatçı Ustası olarak bize ulaşabilirsiniz.

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the best YouTube expertise and our hottest characteristics. Learn more

Şimdi banyomun farklı bir yerinde yine su kaçağı bulunmaktadır. Firmanızda servis talep edersem aynı şekilde uzun süren bir çalışma olur mu ve tekrardan banyo tadilata girer mi?

Mr Usta güvencesiyle muhtelif sorunlarınızı halletmek için evinize gelen tesisatçılarda aramanız gereken ve tüm ustalarımızın da sahip olduğu başlıca nitelikler aşağıdaki gibi sıralanabilir:

Robotla Sızıntı Tespiti Robotlar , hem temiz su şebekelerinde hem de gider hatlarında oluşan kaçakları tespit etmek için kullanılıyor .

Su kaçak tespitinde en önemli husus arızanın tam yer tespitini yapabilmektedir. Örneğin su sızıntısı zeminde olsa bile bazen aynı ses duvar kısmında duyulabilir ki cihaz kalitesi kadar ustanın da tecrübesi çok önemlidir.

Sızıntılar sadece evin içinde olmaz, dışarıda da gerçekleşirler. Dış hortumlarını bir bahçe hortumu takarak kontrol edin; Hortum çalışırken bağlantı su kaçağı tespiti suyun arasından sızıyorsa lastik hortum contasını değiştirin ve tüm bağlantıların sıkı olduğunu tekrar kontrol edin.

Bu yeni yöntemler kurumsal tesisat firmaları tarafından kullanılmaktadır. Ancak sizlere tavsiyemiz tesisatçıya mutlaka tesisat kaçak tespit cihazı ile kırmadan su kaçağı bulma ile ilgili bilgi alın.

ne zaman yağmur yağsa balkon giderinden olduğunu sanıyoruz alt katta ki evin balkonuna su akıyor , tesisatçı çağırdım hepsi balkonun one-two metre kenarlarından kırıp kaçağın yerini o şekilde bulabiliriz dedi, bende tadilat masrafı yüzünden bu işi yaptırmak istemiyorum, sitenizdeki videoda su kaçak tespiti sadece ufak bir alanın kırılıp tamir edildiği hatta su kaçağının yerini noktasal olarak bulduğunuzu yazmışsınız , benim balkonumda yaşadığım sorun içinde bu mümkünmüdür ?

Su sızıntısı ileride zamanla su kaçağı tespiti oturduğunuz daireye ya da binaya zarar verecek olup içinde yaşayanlara da rahatsızlık verir.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi su tesisatçısı çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Su kaçağı tespiti denince hem temiz su tesisatçısı su tesisatı hem de pis su tesisatının kontrol edilmesi tek fiyata dahildir. Temiz suya bakarım ona ayrı para alırım, kamera ile pimaşlara bakar ona ayrı para alırım anlayışı bizim hizmet anlayışımızda yoktur. Aşağıdaki su kaçak tespit fiyatları her iki hizmeti de içerir.

Report this wiki page